Tørdragt / Fleece / Undertøj

TØRDRAGTER
Magic Marine har et stærkt program af tørdragter til vandsport som foreksempel sejlsport, kajak med videre
Tørdragts serien er i takt med udviklingen blevet forbedret og redesignet så vi altid kan tilbyde den flotteste og stærkeste tørdragt med en fantastisk god pasform til voksne og børn.

UNDERTØJ
Valg af det rigtige undertøj er vigtigt når du skal holde varmen når du er aktiv udendørs. Det er vigtigt at du vælger undertøj fremstillet af et effektivt svedtransporterende materiale. 
Kender du det?: Når I skal sejle ud af havnen har I  travlt om bord med fortøjningerne, fendere sætning og trimning af sejlene. Her får du det hurtigt varmt og kommer til at svede, når alt "arbejdet" er slut kommer du til at fryse når du sidder stille og skal nyde sejlturen.
HER er det vigtigt at have svedtransporterende undertøj og svedtransporterende mellemlag (ALDRIG BOMULD) så sved og fugt spredes aog hurtigt fordamper iggenm dit åndbare sejlertøj. 

Magic Marine tilbyder et målrettet program af skiundertøj udviklet til at holde dig tør, inde på huden, og varm når du aktiv foreksempel under sejlsport, skisport og andet.

FLEECE / MELLEMLAG
Magic Marine tilbyder forskellige former for mellemlag, som du har på uden på dit svedtransporterende skiundertøj og under dit åndbare sejlertøj.
Den populære "bamsedragt" som er en heldragt i lækker blød fleece er blandt vores top sælgere og dette med god grund. Fleecedragten skiller ikke på ryggen, så du altid er varm på lænden. Fleecedragten har de ønskede fugtspredende egenskabber så du altid er tør og varm, selv under aktivitet.

BIPOLY trøje og bukser har blød og behagelg micro fleece på indvendigside. BIPOLY HYDROPHOLIC har fugtspredende og svedtransporterende egenskaber og gør dermed trøje og bukserne til et optimalt mellemlag, som også kan bruges som varmt undertøj  på dekoldeste dage

Loading...