Om os

Magic Marine - Aarhus Sea Shop

magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop er din sparringspartner når det gælder sejlerbeklædning, personligt sikkerhedsudstyr.

Kombinationen af Danmarks største udvalg og høj ekspertise sikrer at du altid får en en god løsning når du handler med magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop.

magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop er din seriøse leverandør af beklædning til jollesejlere, kølbådssejlere og sportssejlere

Daglig leder af magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop er Allan Borch Madsen som har mange års erfarring i hvad der skal til for at sejlere får en god, tør, varm og komfortable oplevelse på vandet.
Allan har mange års erfarring som kølbådssejler i de Danske farvande og klima, med turen over Atlanterhavet som den længste tur. Mange år som instruktør for kølbåds- og jollesejlere har givet Allan en god ballast i at rådgive magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop´s kunder i valg af sejlertøj uanset om det er til jolle- eller kølbådssejlads.

magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop har Danmarks stærkeste program og mest varierede udbud af sejlerjakker, sejlerbukser, sejlerhandsker, tørdragter, våddragter, sejlersko, sejlerstøvler mv.

magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop sælger maritim beklædning til sejlerfolket

magicmarine.dk / Aarhus Sea Shop har mange års erfaring inden for sejlertøj og beklædninge til både jollesejlere og kølbådssejlere m.fl.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Loading...